Termeni si Conditii

Ce este emauto.ro?

Emauto este similar unui super-mall online unde magazine diverse isi prezinta propria oferta pentru ca dumneavoastra sa o aveti la indemana unui click de mouse. Pentru cumparatorii emauto.ro poate fi considerat un ghid util, un furnizor de informatie pertinenta, un catalog de produse dintr-o gama cat mai diversa. Poate fi privit ca un consultant in domeniul preturilor si ofertelor si un sfatuitor pentru cei nehotarati. Din ce in ce mai multe persoane viziteaza emauto.ro inainte de a cumpara un produs si speram ca de acum sa o faceti si dumneavoastra.

Termeni si conditii - acord de utilizare:

Prevederi generale:
Omnicare Trading S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest website.

Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.emauto.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de Omnicare Trading S.R.L. sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre Omnicare Trading S.R.L. Intreg continutul web site-ului www.emauto.ro ca opera colectiva, este detinut de Omnicare Trading S.R.L. si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. Omnicare Trading S.R.L. detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al www.emauto.ro. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin Omnicare Trading S.R.L. sunt proprietatea detinatorilor acestora.

Intregul continut al www.emauto.ro este destinat folosirii personale, ne-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, ne-comercial fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.

Niciun drept nu va fi transferat catre dumneavoastra prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. Omnicare Trading S.R.L. isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.

Pe langa drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.emauto.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea Omnicare Trading S.R.L.

Omnicare Trading S.R.L., prin intermediul site-ului www.emauto.ro si numit in continuare emauto.ro, depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp emauto.ro nu acorda nicio garantie si nu poate fi tras la raspundere in niciun fel si pentru nicio situatie.

Omnicare Trading S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Omnicare Trading S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul Omnicare Trading S.R.L. ; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Omnicare Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus. Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat Omnicare Trading S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Omnicare Trading S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@emauto.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii si service etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia Dvs. pe acest site, in sectiunea Informatii de contact.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, fidelitate, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. Omnicare Trading S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In niciun caz, Omnicare Trading S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca Omnicare Trading S.R.L. a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea emauto.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor emauto.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.

In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.

Informatiile provenite de la magazinele afiliate poarta raspunderea acestora. Dumneavoastra aveti posibilitatea, prin intermediul emauto.ro, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul.